Warning: Missing argument 1 for HTML_ShowToUser(), called in /var/www/clients/client15/web58/web/termeklap/9000101052855-Syoss-hajtoszinezo-spray-cashmere-red/index.php on line 66 and defined in /var/www/clients/client15/web58/web/php/html.php on line 28
Üdvözöljük honlapunkon! Welcome to our website.Üdvözöljük honlapunkon! Welcome to our website.Üdvözöljük honlapunkon! Welcome to our website.Üdvözöljük honlapunkon! Welcome to our website.
Syoss hajtőszínező spray cashmere red
Terméklap
Termékkód:9000101052855
Megnevezés:Syoss hajtőszínező spray cashmere red
Kiszerelés:120 ml / darab
Súly:102 gramm
Akciós termék:Nem
Tulajdonság:A megoldás, amikor az élet túl zsúfolt egy friss hajszínért. Befedi az ősz hajszálakat és a lenövést, akár egy fújással. A Syoss Root Retoucher egy spray, mely ideiglenes, könnyű használni, és azonnali fedést biztosít a hajtövednek. Azonnal megszárad és egyenletes átmenetet biztosítva olvad bele a haj egészének színébe. Egy hajmosással kimosható és akár 25 alkalommal is használható. A precíz spray applikátorral a termék pontosan oda adagolható, ahova szükséges. Olyan egyszerű használni, akár egy mindennapi sminket. Nézz ki minden nap úgy, mint akinek frissen festett a haja - akár egy fújással.

admin